Az oldal cookiekat használ a felhasználók kényelmesebb böngészésének érdekében. elfogadom
Termékek Menü
0
SZŐLŐMAG OLAJ Katt rá a felnagyításhoz

SZŐLŐMAG OLAJ

Ár:
2.150 Ft
Kiváló minőségű, ellenőrzött gazdálkodásból származó , csúcstechnológiával tisztított hidegen sajtolt növényi olaj, mely a tökéletes gyártási technológiának és a kétszeri szűrésnek köszönhetően nagy tisztaságú , minden vitamint sértetlenül tartalmaz, valamint mellékíztől , vegyszertől, adalékanyagtól mentes.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: LAM00013
Várható szállítás: 2017. december 21.
Kapható választék:
kiszerelés:
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

SZŐLŐMAG OLAJ – Vitis vinifera

Kiváló minőségű, ellenőrzött gazdálkodásból származó , csúcstechnológiával tisztított hidegen sajtolt növényi olaj, mely a tökéletes gyártási technológiának és a kétszeri szűrésnek köszönhetően nagy tisztaságú , minden vitamint sértetlenül tartalmaz, valamint mellékíztől , vegyszertől, adalékanyagtól mentes. A szőlőmag olajunk így tökéletesen tiszta , az összes vitamint és természetes összetevőt tartalmazza.

Minősége : 100 % tiszta , szűz , kozmetikai és élelmiszer minőség ,stabil növényi olaj ,
Kinyerési mód : első hidegen sajtolás a magokból
Botanikai név : Vitis vinifera

Érzékszervi tulajdonságok :

Megjelenés : folyékony olaj
Szín : halvány sárgás zöld
Illat :
Érintés : könnyen felszívódik a bőrben
Tárolás : száraz helyen hőtől és fénytől védve
Felhasználási mód : olaj fázisban keverve
Fényérzékeny olaj !

Tulajdonságok :

  • kozmetikai értékét főleg antioxidáns tartalmának köszönheti
  • antioxidánsai 50 x erősebbek az E-vitaminnál
  • kiváló anti-aging hatóanyag
  • megakadályozza a bőröregedést , kisimítja a ráncokat ezért hatékony szemkörnyék ápoló készítmény összetevő
  • szabályozza a faggyútermelést
  • segíti a bőr feszességének megtartását
  • szabályozza a bőr vízháztartását , megköti a vizet a bőrben
  • regenerálja a sebes, sérült bőrfelületet

Hőérzékenysége miatt nyáron ne használjuk nappali arcápoló készítményekben , vagy keverjük nem fényérzékeny olajokkal !

Felhasználás :

  • arcápoló készítmények alapanyagaként
  • anti-agign készítményekbe
  • testápoló krémekbe
  • fürdő vagy masszázs olajnak illetve azok összetevőjeként

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek